Scroll Top

Șofer personal

Șofer personal în București și în România la dispoziția ta!

Romania Driver este alături de tine și îți înțelege nevoia de viteză, confort și siguranță. Îți oferim servicii profesioniste de șofer personal, șofer protocol sau ghid turistic personal. Fie că este vorba de o seară specială, o dimineață aglomerată sau o excursie cu prietenii ori familia, Romania Driver va concepe o soluție profesionistă împreună cu tine asfel ca tu să fii mulțumit.

Șofer personal

Profesional

Dorințele tale sunt realizate de profesioniștii noștri!

Șoferi personali profesioniști cu peste 15 ani de experiență, flexibil nevoilor clientului, pentru transport sau livrări, pentru o apariție profesionistă sau pentru un moment unic. Șoferi experți în navigație în trafic, atenți și dedicați, făcând din timpul tău o prioritate.


Șofer personal

Confort

Confortul tău contează pentru noi!

Confortul serviciilor și al mașinilor Romania Driver este sporit, datorită experienței șoferilor și a mașinilor de calitate superioară, menite să îți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru o călătorie reușită. Tu alegi mașina dintr-o gamă variată și te vei bucura de confort și bună dispoziție.


Șofer personal

Siguranță

Siguranța ta este prioritatea noastră!

De aceea toate mașinile noastre sunt inspectate și întreținute, în perfectă stare de funcționare, verificate înainte ca tu să fii preluat. De asemenea, șoferii profesioniști vă vor conduce în siguranță la destinație.


Romania Driver, Private Driver in Romania, Rent a Car with Driver
Romania Driver, Private Driver in Romania, Rent a Car with Driver