...
Scroll Top

Mașini

Ai nevoie de un șofer personal profesionist? Atunci ai nevoie de o mașină pe măsură.

Mașinile noastre sunt pregătite pentru tine, pentru orice fel de eveniment sau acțiune pe care ți-o dorești, fie ea o seară elegantă sau o vacanță off-road.

Categorii:

LUX

Categoria LUX cuprinde mașini de lux și serviciu de limuzină în România, pentru momente speciale și pentru clienți care își doresc perfecțiunea, confortul și apariția surpinzătoare oferite de serviciile de transport Romania Driver.

 

PREMIUM

Categoria PREMIUM cuprinde sedanuri premium germane, cu siguranță excepțională, confort remarcabil, mașini spațioase de calitate superioară.

 

SUV

 

Categoria SUV cuprinde mașini mari, cu tehnologie avansată, tracțiune integrală, ideale atât pentru șosea, cât și pentru “drumurile nemarcate” ale României. Perfecte pentru o apariție de top sau pentru un tur off-road.

BASIC

Categoria BASIC cuprinde o gamă compactă de mașini, cu până la 3 pasageri cu o cantitate moderată de bagaje. Această categorie de mașini este ideală pentru flexibilitate în traficul aglomerat al orașului, grozavă pentru un tur al Bucureștiului, spre exemplu sau pentru servicii de transport de bază.

VAN 8+1

Categoria VAN 8+1 oferă mașini de până la 8 pasageri, cu siguranță sporită, aer condiționat și confort ridicat, special pentru familia ta, prietenii sau grupul tău, o alegere excelentă pentru un tur al României, transfer aeroport sau alte diverse servicii de transport.

VAN 18+1

Categoria VAN 18+1 oferă mașini de până la 18 pasageri pentru excursia ta. Mașini sigure și confortabile, pentru tur sau transfer.

Romania Driver, Private Driver in Romania, Rent a Car with Driver
Romania Driver, Private Driver in Romania, Rent a Car with Driver